Informatie aanvullen

Nog even hard aan de bak.. De omgevingsvergunning heeft nog aanvulling nodig.
Nadat op 31 december de vergunning was ingediend, bleek dat er nog wel heel erg veel informatie ontbrak. We bellen met de architect die alles heeft ingediend, en het blijkt dat hij er vanuit ging dat een aantal dingen op een later tijdstip aangevuld konden worden.
Dat kan ook wel, maar 10 dingen die ontbreken laten ons echt schrikken. En twee weken om het aan te vullen is echt niet genoeg. We merken dat we onvoldoende weten om ook de architect aan te sturen en we schakelen hulp in van onze bouwer. Deze reageert professioneel en pakt de regie weer terug. Dat geeft weer wat rust.
Kennelijk was niet alles goed gecommuniceerd en nadat we telefonisch contact hebben, kunnen we weer verder.
We hebben sowieso vertraging ten opzichte van eerdere planningen, want onze kavelwegvereniging is nog steeds niet opgericht. Het duurt allemaal veel langer dan verwacht, en we werken er nog steeds hard aan om alles geregeld te krijgen.

Dit alles naast je baan blijven doen maakt dat we in een drukke tijd leven. We ontlasten elkaar waar mogelijk en gaan gewoon door. Ook al wordt het na oktober verhuizen, we komen er wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s