HIEP HIEP Omgevingsvergunning

Yes! Wij hebben hem binnen! Op 31 december leverden wij de omgevingsvergunning in en de behandeltijd daarvoor is 8 weken. Wij moesten informatie aanvullen, dat leverde al met al een vertraging op van 4 weken. Maar goed, hij is er nu door! Een week eerder zelfs dan wij hem hadden verwacht (en als je lang moet wachten dan lijkt het soms alsof je hem nooit krijgt) dus HIEPERDEPIEP!!!!

De afgelopen weken hebben we niet stilgezeten, want we hebben ons huis in ’t Gooi nu verkoopklaar gemaakt dus dat zal in de maand mei in de verkoop gaan.
Daarnaast is er een grote stap te maken met onze buren, want we zouden toch graag de weg aan willen leggen zodat we ook op ons kavel kunnen komen. Ons kavel is zo’n 500 meter van de Tureluurweg gesitueerd, dus je kunt er niet zo heel makkelijk komen. Voordat de weg met de buren aangelegd kan worden moet ’t Eemgoed samen met Staatsbosbeheer de weg ook aanleggen, die staat gepland voor eind april. Laten we hopen dat dit ook gaat lukken.

Ook zijn de heipalen besteld (24 meter!) en zijn de offertes van de fundering binnen aan het druppelen. We willen zoveel mogelijk gerecyclede materialen gebruiken en hebben een bedrijf gevonden dat een glasgranulaatfundering neerlegt, in combinatie met gerecycled beton. Het glasgranulaat zelf is ook hergebruikt dus dat past goed binnen de filosofie van het bouwen in Oosterwold.
Hierna neemt Lithouse het huis voor hun rekening. We laten een casco huis plaatsen, maar hebben nog behoorlijk wat dingen in te vullen. (elektra en water bijvoorbeeld)

We komen er wel uit, eerst een feestje vanwege de omgevingsvergunning!!
Hiep Hiep hoera!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s