Paars!

Mooi paars is niet lelijk! Eindelijk hebben we op de initiatievenkaart het laatste kleurtje bereikt. Nummer 792 is eindelijk ook paars!

Daarnaast is het initiatief boven ons, ’t Eemgoed, eindelijk ook paars! Zij stipten 4 jaar terug, dus volhouders, iedereen die daar gaat wonen!

Afgelopen weekend heb ik nog even op de volkstuin gewerkt, want ons kavel is nog niet te betreden want tja, die weg is er nog niet. Dus in de tussentijd stort ik me maar op de volkstuin die behoorlijk verwaarloosd is. Ik hou de volkstuin aan komend halfjaar, totdat al mijn plantgoed overgezet is.

Ik brak de plastic tunnelkas af, bedekte de kale aarde na de oogst met stro & kinderboerderij mest en zette vast de artisjok en drie bessenstruiken over. De komende tijd volgen de rest van de bessen, mega ladingen aardpeer, baby boompjes die ik plantte na de entworkshop vorig jaar en heel veel aardbeien en rabarber. Er valt dus nog veel te halen op mijn volkstuin van 100m2. In Oosterwold start ik met een kleine moestuin, maar zal ik vooral veel eetbare gewassen planten die meerjarig zijn. Bessen, frambozen, aardbeien, rabarber en veel fruitbomen. Het is wel best een klus om te planten straks in de klei!

Hulp is altijd welkom 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s